Den energieffektiva fastigheten

Fastighetsbranschen är en energiintensiv bransch. Nu, mer än någonsin förut, behövs verktyg för att monitorera, kontrollera och styra fastigheters energianvändning. Den goda nyheten är att tekniken för att göra det redan finns och du kan upptäcka den på Elfack.

Några av företagen som ställer ut

Ta del av ledande know how

De innovativa verktyg och lösningar som du behöver för att kunna mäta och styra din fastighets energianvändning finns redan på marknaden. Omställningen till en digital och energieffektiv hantering av fastigheten handlar idag om att hitta de lösningarna och förstå hur de kan implementeras för att hjälpa dig. Bland Elfacks utställare finns marknadens ledande leverantörer och därmed nycklarna till energieffektiva fastigheter.  

Best practice på Elfack

På Elfack träffar du experterna inom din bransch och får chansen att skapa ett värdefullt nätverk för ditt arbete. Med hjälp av kunniga talare och framgångsrika case låser vi upp ny kunskap som möjliggör en hållbar framtid inom fastighetsbranschen.

 

Scenprogram 2023

Ny tekniktävling för energiuppföljningssystem

Det finns ett akut behov hos svenska fastighetsägare för att ta kontroll över sin energi- och effektanvändning. Mot bakgrund av detta arrangerar Fastighetsägarna en tekniktävling för energiuppföljningssystem och finalisterna presenteras på Elfack. Syftet är att stimulera och snabba på utvecklingen av digitala verktyg och funktioner som kan underlätta för fastighetsägare, och ge dem kontroll över sin energi- och effektanvändning.

Läs mer

Nyheter om fastighetsbranschen

Upplev mer på ELFACK 2023

9–12 maj 2023 på Svenska Mässan i Göteborg

9–12 maj 2023 på Svenska Mässan i Göteborg