Nya möjligheter med ljus

Bakom varje gata, fastighet, skola och hem finns ett ljus. Ett ljus som tänder ett möjligt välmående, effektivt arbete eller skapar trygghet. Belysning är ett samhällsviktigt och spännande område. Det är en bransch med betydelse för såväl ekonomisk som social och ekologisk hållbarhet. På Elfack samlas belysningsbranschen, dess nyheter och främsta kompetens under ett och samma tak.

Några av företagen som ställer ut

En samlad arena för ledande leverantörer

Elfack möter du belysningsbranschens ledande leverantörer på en och samma plats. I en snabb och föränderlig bransch finns stora kunskapsbehov inom ny teknik och lösningar som finns och kommer att finnas på marknaden framåt. Inom det växande och viktiga området belysning får du möjligheten att upptäcka framtidens hållbara, energieffektiva och smarta lösningar.   

Vart är ljuset på väg?

Vi ser en stark utveckling inom belysning och i takt med det växer behovet av kunskap om vart den utvecklingen är på väg. Vad ingår i framtidens energieffektiva belysning och vilka krav ställs vi inför imorgon? Bland Elfacks medverkande möter du branschens experter och ett nätverk som säkerställer din kunskap om hållbara och smarta lösningar.

 

Scenprogram 2023

Nyheter om belysning

Upplev mer på ELFACK 2023

9–12 maj 2023 på Svenska Mässan i Göteborg

9–12 maj 2023 på Svenska Mässan i Göteborg