Fyra snabba med Niklas Persson försäljningschef på Wago

Niklas_Persson_WagoVi intervjuade Niklas Persson, försäljningschef på Wago och utställare på Update by Elfack, för att ta del av hans tankar inför att mötesplatsen har premiär den 22 – 23 maj 2024.

Varför väljer ni att medverka på Update by Elfack?
Vi möter här rätt målgrupp och många beslutsfattare i elbranschen. Det är också ett mycket bra tillfälle att nätverka med samarbetspartners och få höra vart utveckling och trender är på väg inom fastighets- och elteknikbranschen.

Vilka produkter eller tjänster kommer ni att vilja visa?
Nyheter inom anslutningsteknik, snabbkoppling samt automationslösningar. Vi ser ett stort intresse och behov av smart DALI-styrning och energimätning och kommer att visa hur vi kan hjälpa till i projekt där detta finns i planerna.

Händer det något spännande i er monter?
Javisst, kom och kika i verkligheten på de senaste nyheterna som vi har plockat fram.

Vilka utmaningar ser ni att era kunder står inför och hur underlättar ni för dem?
Hjälp med projektlösningar. Vi får stor uppskattning för vårt erbjudande via våra projektörer. Hela branschen står inför stora utmaningar nu när lysrörsteknik fasas ut och skall bytas, då har vi lösningar för att göra det välplanerat och snabbt med snabbkopplingssystem.